CNC-sorvaus ja CNC-koneistus

 

Sorvausta ja koneistusta ammattitaidolla

Valmistamme ammattitaidolla sorvattuja ja koneistettuja sarjatuotanto-osia eri tuotannonaloille Suomeen ja ulkomaille. Sarjakoot vaihtelevat protoeristä satoihin tuhansiin osiin. Vuonna 2016 valmistimme yli 13,9 miljoonaa osaa tai osakokoonpanoa eri teollisuudenaloille.


Yhteistyössä asiakkaan kanssa

Tuotteet tehdään ja toimitetaan asiakkaan ehdoilla, oikeaan aikaan ja oikeaan tarpeeseen. Yhteistyö R-Sarkon Oy:n kanssa voi tarvittaessa alkaa jo valmistettavan tuotteen ideointi- tai suunnitteluvaiheessa. Voimme tuoda suunnitteluun valmistuksen näkökulman ja näin löytää yhdessä kustannustehokkaan tuotantomenetelmän. Tuotteidemme ja palvelumme laatuun vaikuttavat useat tekijät. Laadun takaavat konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme lisäksi tiivis yhteistyöverkosto sekä asiakkaidemme että laatutoimittajiemme kanssa. Annamme lisäarvoa asiakkaalle tarjoamalla osakokoonpanoa ja tuotteiden jälkikäsittelyä hyväksyttyjen toimittajiemme kautta.

 

CNC-osaajat

Ammattitaito ja ammattiylpeys ovat tärkeitä tekijöitä noin 70 hengen tiimissämme. Laajan osaamisen ansiosta voimme palvella monipuolisesti eri tuotannonaloja. Kouluttaudumme ja pyrimme eteenpäin jatkuvasti, se näkyy myös henkilöstön tahtona kehittyä ja kehittää ympäristöään.

 
Ota yhteyttä

SOITA TAI MEILAA

R-Sarkon Oy
Koillisväylä 9
26510 Rauma
Finland

Puhelin (02) 822 2455
r-sarkon(at)r-sarkon.fi

LOMAKKEELLA

Lähetä meille palautetta tai pyydä yhteydenottoa.

Täytä lomakkeen tiedot tästä »
ISO9001

TULE PAIKAN PÄÄLLE