Konekanta

Meillä on:

  • lähes 70 sorvia, tuotanto kolmessa vuorossa
  • seitsemän koneistuskeskusta
  • lisäksi työkaluosasto ja prässejä
  • kokoonpano-osasto

 

Sorvaus

Konekannallamme on mahdollista valmistaa monipuolisesti sorvattuja tuotteita. Sorvauskapasiteetti tangosta on alle millisestä aina 80 mm asti. Sahatuilla aihioilla sorvauskapasiteetti yltää 350 mm asti. Laajan konekantamme ansiosta pystymme valmistamaan tuotteet monella eri koneella. Tämä takaa paremman toimitusvarmuuden yllättävissäkin tilanteissa. Jatkuvien koneinvestointien ansiosta meillä on käytössämme alan viimeisintä teknologiaa. Lähes kaikki sorvimme ovat varustettu tangonsyöttölaitteella. Käytössämme on myös esiasetuslaitteita, jotka nopeuttavat asetusta erityisesti toistuvissa töissä. Muun muassa nämä mahdollistavat tuotannon korkean automaatioasteen, joka on edellytyksenä kustannustehokkaaseen valmistamiseen.

CNC-sorvaus

R-Sarkonilla on monipuolinen valikoima CNC-sorveja. Osa koneistamme soveltuu pienille sarjoille (alle 1000kpl) ja osa suuremmille sarjoille. Sorvit ovat hyvin varusteltuja, mikä mahdollistaa tuotteen valmistamisen kerralla valmiiksi. Tämä vaikuttaa sekä laatuun, että hintaan.

CNC-pitkäsorvausautomaatit:
Nämä koneet ovat suunniteltu valmistamaan pieniä (Ø alle 32mm), monimutkaisia tuotteita. Sarjakoot voivat vaihdella protoeristä suursarjoihin. Näilläkin koneilla on panostettu tuotteen valmistamiseen kerralla valmiiksi. Pitkäsorvausautomaateilla on mahdollista valmistaa myös pitkiä ja hoikkia tuotteita.

6-kara tankoautomaatit:
6-kara tankoautomaattimme soveltuvat parhaiten pienten osien (alle Ø 30mm) suurten erien valmistukseen.

CNC-koneistus

Työstökeskukset:
Cnc-koneistus tehdään työstökeskuksillamme. Pystymme valmistamaan niillä sarjassa tuotteita sahatuista aihioista. Voimme myös jatkokoneistaa monimutkaisia sorvattuja aihioita. Tarjoamme myös yksittäiskappaleiden kuten esimerkiksi työkalujen ja kiinnittimien valmistusta. Työstökeskusosaston keskeisiin palveluihin kuuluu muottien ja työkalujen valmistaminen muun muassa muovi- ja pakkausteollisuudelle.  Tarvittaessa olemme apuna jo asiakkaan suunnitteluprosessissa.

Ota yhteyttä

SOITA TAI MEILAA

R-Sarkon Oy
Koillisväylä 9
26510 Rauma
Finland

Puhelin (02) 822 2455
r-sarkon(at)r-sarkon.fi

LOMAKKEELLA

Lähetä meille palautetta tai pyydä yhteydenottoa.

Täytä lomakkeen tiedot tästä »
ISO9001

TULE PAIKAN PÄÄLLE